Rólunk Toggle

Megalakulás:    1997.
Központ és a raktár: 8000 Székesfehérvár Déli-Ipari Park, Rozs utca 14-16.
Vállalkozási és mérnöki iroda: 1084 Budapest , Rákóczi tér 2.
Adószám: 11476843-2-42
Létszám: központ és raktár: 64 fő
Vállalkozási és mérnöki iroda: 7 fő

 A P&T Kft tevékenységét két területen fejti ki:

  • klímatechnikai nagykereskedelem és vállalkozás
  • konyhai beépíthető gépek nagykereskedelme

Klímatechnika:

Cégünk a megalakulása óta (1997) jelentős tényező a komfort légkondicionáló piacon. Évről-évre nagyobb viszonteladói hálózatot tudhat a háta mögött. Cégünk egész tevékenysége arra irányul, hogy viszonteladóinkat, vásárlóinkat optimális raktárkészletből versenyképes áron a lehető leggyorsabban szolgálja ki. Vevőink bizalmát a P&T kft iránt jelentősen növeli a nagy hatékonysággal működő logisztika, mérnöki háttér és vevőszolgálat. Vevőszolgálatunk naprakész műszaki információval és azonnali alkatrész kiszolgálással áll vevőink rendelkezésére garanciális időben és annak lejárta után is. 2000-ben létrehoztuk a mérnöki és vállalkozási irodát. Legfontosabb tevékenysége, hogy segítséget nyújtson az egyre bonyolultabb klímaberendezésekkel kapcsolatos ajánlat adásban, tervezésben és üzembe helyezésben. Irodánkban dolgozó mérnökök tevékenyen részt vesznek partnereink szakmai képzésében. Mérnöki irodánk széleskörű, magas szakmai színvonalú referenciákkal rendelkezik.

Cégünk életében meghatározó termék az  LG klímaberendezések.

Évről-évre magasabb esztétika és műszaki színvonalú készülékeket fejlesztenek ki hoznak forgalomba. Évek óta egyedül álló a piacon az ART Cool klímaberendezés. Az LG klímaberendezések magas megbízhatóságot képviselnek, mint a mono split-, mint a csúcs kategóriás,  több száz beltéri egységet tartalmazó multi-V berendezések  valamint hőszivattyúk tekintetében is.

2003-tól importálja cégünk a Midea klíma berendezéseket. Midea Kína legnagyobb légkondicionáló gyártója. A gyártási liszencet a 90-es évek végén a japán Toshiba cégtől vásárolta. Jelenleg is a Toshiba minőségi előírásainak megfelelően folyik a gyártás. Ez garantálja a magas minőséget és megbízhatóságot. A Midea légkondicionáló berendezések ár és minőség tekintetében a magyar piac meghatározó termékei. Termékválasztéka magéban foglalja a háztartási légkondícionálókat és az ipari klímaberendezéseket egyaránt.
Az LG és Midea termékeink jelentős részét viszonteladóinkon keresztül értékesítjük.

A komfort kategórián felül a P&T Kft. jelentős forgalmat bonyolít le ipari klíma berendezésekből.

Cégünk részt vesz a közvetlen klímatechnikai- és épületgépész projektek előkészítésében, tervezésében és teljes körű kivitelezésében. Ezeket a projekteket a budapesti Mérnöki és Vállalkozási Iroda bonyolítja le. Tapasztalt értékesítők munkáját tervezők, műszaki előkészítők és művezetők támogatják.

Konyhai beépíthető gépek :

1999-től foglalkozunk beépíthető konyhai berendezések nagykereskedelmével. Célunk, hogy a konyha stúdiókat , konyhabútort készítő műhelyeket és konyha bútorokat forgalmazó kereskedőket lássunk el széles választékkal rendelkező a magyar piacon nagy elfogadottsággal rendelkező
berendezésekkel. A következő gyártók termékeit forgalmazzuk:
  • Electrolux csoport (Electrolux, AEG, Zanussi)
  • Fagor
  • Indesit csoport (Indesit,Hotpoint-Ariston)
  • Teka
  • Bosch-Siemens

Vevőink számára, a gyártókkal egyeztetett versenyképes akciókat tartunk negyedéves időtartammal.

Ezekről az akciókról a P&T kft szórólapot bocsájt ki és juttat el vásárlóihoz. Valamennyi gyártó termékeiből szinte teljes választékot tartunk raktáron, így biztosítva az azonnali kiszolgálás lehetőségét. Partnereinkkel közösen számtalan lakóparki, szállodai projekten indulunk és nyerjük meg azokat. (lásd referenciák)
Kereskedelmi tevékenységünk egészére igaz, hogy jól szervezett logisztikai hálózatunkon keresztül a megrendelt árút a vevőink telephelyére ill. a megjelöl helyre díjtalanul leszállítjuk. A méréseink szerint a szállítási idő átlagosan három napon belül van, az ország bármely pontjára.


Nagyobb térképre váltás